top of page
  • romanvanek

Office catering: Jak uspokojit chuťové buňky vašich zaměstnanců?

V dnešní uspěchané době, kdy je čas vzácným zbožím, i společnosti, které si cení svých zaměstnanců, pochopili, že je třeba dělat něco navíc, aby zajistili nejen větší produktivitu práce, ale také pohodu svých zaměstnanců. Ví, že když se zaměstnanci v práci dobře nají, mají hned pozitivnější přístup ke svým úkolům. Pracovní prostředí je rázem pozitivnější. Dobré občerstvení na pracovišti dělá divy. Chutný catering ocení pochopitelně i každá firemní návštěva.

Co je office catering?

Office catering je moderní služba cateringových společností, která nabízí zákazníkům z řad firem možnost objednat si jídlo a nápoje přímo do kanceláře, aniž by s tím měli spoustu práce. Možností, je mnoho. Od jednoduchého občerstvení až po celodenní stravování přímo v kancelářích.



Proč objednat office catering?

  • Zlepšení produktivity

Dobře najedení zaměstnanci jsou produktivnější. Poslední průzkumy mezi zaměstnanci prokázaly, že ti, kteří mají k dispozici kvalitní stravu, jsou méně nemocní, mají více energie a jsou spokojenější se svou prací. Tak proč alespoň čas od času nepřispět k jejich kvalitní výživě.

  • Vytvoření pozitivního pracovního prostředí

Společná konzumace jídla je skvělým způsobem, jak se zaměstnanci mohou mezi sebou více poznat i v trochu neformálnějším prostředí. Což přispívá k tvorbě pozitivního pracovního prostředí. Catering může být elegantním řešení pro firemní akce, jako jsou teambuildingy, školení nebo obchodní jednání či prostě společná firemní nebo teamová snídaně.

  • Bonus pro zaměstnance

Jako malý bonus - Office catering může pomoci zaměstnancům ušetřit nějaké ty peníze a zároveň jim poskytnout kvalitní stravu a tak je potěšit.

Jaké druhy office cateringu existují?

  • Coffebreaky: energický začátek dne

Coffebreak občerstvení je ideální pro krátké přestávky během pracovního dne. Cateringové společnosti nabízejí širokou škálu občerstvení, včetně kávy, čaje, pečiva, ovoce a zeleniny.

  • Lunch: kvalitní strava pro pracovní výkony

Oběd neboli lunch je hlavním jídlem dne. Cateringové společnosti nabízejí rozmanité možnosti, od jednoduchých sendvičů a salátů až po komplexní menu s několika chody.

  • Celodenní komplexní stravování: pohodlný servis od rána až do večera

Celodenní stravování je ideální pro firemní akce, které trvají celý den. Cateringové společnosti nabízejí kompletní menu s několika chody, včetně snídaně, oběda, večeře a občerstvení mezi jídly.



Jak objednat office catering?

Jednoduše. Kontaktujte cateringovou společnost a zkonzultujte svá přání a potřeby. Solidní a zkušená cateringová společnost vám pomůže vybrat správnou nabídku a navrhnout menu, které bude vyhovovat vašim zaměstnancům, firemním hostům i vám. Cateringová společnost vám poskytne informace o ceně a termínu dodání. Pak už stačí jen závazně objednat a připravit se na dovoz. V dohodnutý den dodání cateringová společnosti doručí jídlo do vaší kanceláře.

Kontaktujte nás

V Foodart Agency také nabízíme širokou škálu možností office cateringu. Rádi vám zajistíme kompletní catering pro vaše firemní meetingy, od coffebreaků až po celodenní konferenční stravování. Chápeme, že kvalitní catering není pouze o jídle, ale i o celkovém zážitku. S námi můžete vytvořit příjemné a motivující prostředí pro vaše firemní akce. Sdělte nám vaše přání a potřeby, a my se postaráme o to, aby vaše firemní meetingy byly plné chutí, energie a produktivity. Oslavte úspěchy vaší společnosti s námi a dopřejte svým zaměstnancům a partnerům gastronomický zážitek, který si budou pamatovat.

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page