top of page
  • romanvanek

Catering na firemní večírek? Žádný problém!

Chystáte firemní večírek v Praze a hledáte profesionálního cateringového partnera? Neztrácejte čas hledáním, právě jste našli tu správnou společnost pro vaši akci. Naše společnost Foodartagency se specializuje na catering pro firmy v Praze a okolí, a rádi vám pomůžeme uspořádat nezapomenutelný firemní večírek plný chutí a zážitků.






Catering pro firmy v Praze

S naším cateringovým servisem máte jistotu, že vaše firemní akce bude perfektně zvládnuta. Naše zkušené týmy v kuchyni i v obsluze se postarají o to nejlepší, co si můžete přát. Ochutnejte širokou škálu lahodných pokrmů, které jsou připravovány s láskou a péčí v každém detailu. A aby toho nebylo málo, nabízíme také domácí limonády, které jsou skvělou osvěžující alternativou k běžným nápojům.


Catering - domácí limonády

Catering na firemní večírek

Firemní večírek je příležitostí k oslavě úspěchů nebo setkání kolegů v neformálním prostředí. Chcete-li, aby vaše akce byla dokonalá, měli byste si vybrat cateringovou společnost, která se postará o vaše chuťové buňky i všechny ostatní detaily. Foodartagency je tu pro vás. S naším cateringem na firemní večírky si můžete být jisti, že vaši zaměstnanci, partneři a hosté budou nadšení.




Dekorace, výzdoba, zvuk a světla

Kromě výborného jídla a nápojů dokážeme také zajistit kompletní servis ohledně dekorací, výzdoby, zvuku a také světel. Naši spolupracující dodavatelé jsou zkušení profesionálové, kteří dokážou vaši firemní akci proměnit v úchvatný zážitek. Od decentního vyzdobení až po okázalé aranže - vše závisí na vašich představách. Dík našim komplexním profesionálním službám se můžete plně soustředit na samotnou akci a užívat si ji s ostatními.


Nezapomeňte, že dobrý catering je klíčovým prvkem úspěšného firemního večírku. Společnost Foodartagency se postará o vaši spokojenost i spokojenost vašich hostů. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si nezávaznou konzultaci. Vaše firemní večírky proměníme v nezapomenutelné zážitky plné chutí a radostí.

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page